Vrij van Pijn - pijnbestrijding-behandeling - Ik wil van mijn pijn af
De twee grootste groepen in de praktijk zijn mensen die afwillen van pijn door artrose of porttraumatische dystrofie.

Daarnaast behandel ik veel mensen met pijnklachten als: rugpijn, buikklachten (ziekte van Crohn, Colitis, prikkelbare darmsyndroom), hoofdpijn/migraine.

 

 

Ik raad je aan om eerst een afspraak te maken voor een losse behandeling. Dan ervaar je de effecten van de behandeling en kun je kijken of het wat voor je is.
We kunnen dan bepalen of er meer behandelingen nodig zijn om te pijn te verhelpen. 

Voor de behandeling van langdurige en intense pijnklachten is het vaak nodig om een behandeltraject af te spreken, met meerdere behandelingen. 
 
Het tarief voor een losse behandeling is €87,00.

Op de "ontdekkingsreis" in mijn eigen pijn- en gezondheidsverleden heb ik effectieve behandelingsmethoden ontdekt voor pijnbestrijding en herstel. Deze heb ik verder ontwikkeld.
 
De kracht van de behandelingen zit in de synergetische combinatie. De behandelingsmethode die ik zelf heb ontwikkeld zet ik al bijna 25 jaar in voor mensen die van hun pijn afwillen.

In de eerste plaats ben ik natuurgeneeskundige.

De natuurgeneeskunde is een combinatie van behandelingswijzen die het lichaam ondersteunen en het weerstandsvermogen en het zelfgenezende vermogen (Physis) van het lichaam stimuleren, zodat herstel en regeneratie (heropbouw van beschadigd weefsel) kunnen plaatsvinden.

 
Ik ben ook Integraal Therapeut. 
Het “integrale” zit in de combinatie van verschillende methoden en technieken die ik toepas voor wat je specifiek nodig hebt. Het gaat om maatwerk. 
 
Voor de behandelingen maak ik gebruik van diverse behandelingsmethoden:
 
* Shiatsu en diverse massagetechnieken die gericht zijn op ontspanning, balans, en bevordering van de natuurlijke vermogens van het lichaam.
 
* Kruidengeneeskunde: werken met de kracht van natuurlijke kruiden: behandelingen met kruiden (bv. als een warme pakking op de huid) om het natuurlijk herstelvermogen en lichamelijke kracht te stimuleren.
 
* Werken met genezende handen.


Indien nodig geef ik daarnaast:
 
* Adviezen over voeding die een rol kunnen spelen in het genezingsproces
 
* Adviezen over voedingssupplementen die heet lichamelijke herstel, de conditie en de veerkracht ondersteunen
 
 
De behandeling vindt plaats op de huid. Je kunt je kleren gewoon aanhouden. Je wordt bedekt met een dekentje waarbij alleen het lichaamsdeel dat behandeld wordt vrij ligt. 


Wat ik niet kan behandelen:

Botbreuken
Ziekte van Lyme 
Psychiatrische klachten
HIV/AIDS

Vrij van Pijn

Met het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn kun je pijn en beperkingen achter je laten en liggen een gezond lichaam en het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangt weer binnen handbereik.

Praktijk gegevens

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
085-0027598

Parkeren
Gratis voor de deur

Openbaar vervoer
5 Minuten lopen vanaf station Leiden Lammenschans

Praktijkgegevens

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
085-0027598

Parkeren
Gratis voor de deur

Openbaar vervoer
5 Minuten lopen vanaf station Leiden Lammenschans