Garanties

Zowel in de reguliere geneeskunde als in de alternatieve of complementaire geneeskunde is het niet toegestaan om garanties te geven. Dat is omdat de resultaten van de behandelingen niet alleen afhangen van de inspanningen van de dokter of de behandelaar. De patiënt of cliënt heeft ook verantwoordelijkheden voor het optimaal verlopen van de behandelingen en het herstelproces.

Als hij/zij zich bijvoorbeeld niet houdt aan bepaalde voorschriften of adviezen kan het langer duren dat het gewenste resultaat wordt bereikt. Resultaten kunnen zelfs uitblijven. Dat is dan niet de verantwoordelijkheid van de dokter of behandelaar. 

Om die redenen geef ook ik geen garanties voor resultaten. 

Waar ik WEL garanties over kan geven:

Dat ik je in alle eerlijkheid vertel of ik je kan helpen of niet. Als bij het onderzoek blijkt dat ik je níet kan helpen, hoor je dat direct en betaal je de helft van het normale tarief voor een intake. Dit komt voor in ongeveer 20% van de gevallen.
Dat als ik je wél kan helpen, je zal vertellen wat er nodig is voor pijnbestrijding en herstel van je klachten en hoe we dat gaan aanpakken. We bespreken dan het persoonlijke behandelplan. 
Dat al je gegevens vertrouwelijk worden behandeld en aan niemand worden doorgegeven. Je privacy is gewaarborgd.

Klik hier voor de Ethische Code van Vrij van Pijn.

Vrij van Pijn

Met het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn kun je pijn en beperkingen achter je laten en liggen een gezond lichaam en het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangt weer binnen handbereik.

Nieuwsbrief

Meer ervaringen van cliënten, artikelen en de agenda.

Praktijk gegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878

Praktijkgegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878