Vrij van Pijn over de behandeling - Ik wil van mijn pijn af
Over de behandelingen

Ik heb me gespecialiseerd in de pijnbestrijding en behandeling van mensen met pijn door artrose en posttraumatische dystrofie. Dat zijn dan ook de grootste groepen mensen in mijn praktijk. 
 
Ik heb effectieve behandelingsmethoden ontdekt voor pijnbestrijding en verder ontwikkeld. De kracht van de behandelingen zit in de synergetische combinatie. De behandelingsmethode die ik zelf heb ontwikkeld gebruik ik al meer dan 20 jaar, voor behandeling van mensen in de praktijk.
 
In de eerste plaats ben ik natuurgeneeskundige.
De natuurgeneeskunde is een combinatie van behandelingswijzen die het lichaam ondersteunen en het weerstandsvermogen en het zelfgenezende vermogen (Physis) van het lichaam stimuleren, zodat herstel en regeneratie (heropbouw van beschadigd weefsel) kunnen plaatsvinden.
 
Ik ben ook Integraal Therapeut. 
Het “integrale” zit in de combinatie van verschillende methoden en technieken die ik toepas voor wat jíj specifiek nodig hebt voor verbetering van pijn, ziekte en beperkingen. Het gaat om maatwerk. 
 
Voor de behandelingen maak ik gebruik van diverse behandelingsmethoden:
 
* Kruidengeneeskunde: werken met de kracht van natuurlijke kruiden: behandelingen met kruiden (bv. als een warme pakking op de huid) om het natuurlijk herstelvermogen en lichamelijke kracht te stimuleren.
 
* Diverse massagetechnieken die gericht zijn op ontspanning, balans, en bevordering van de natuurlijke vermogens van het lichaam.
 
* Werken met genezende handen.
 
Indien nodig geef ik daarnaast:
 
* Adviezen over voeding en omgevingsfactoren die een rol kunnen spelen in het genezingsproces.
 
* Adviezen over voedingssupplementen die de lichamelijke balans, conditie en veerkracht ondersteunen.
 
* Adviezen over detoxificatie van lichaam om ervoor te zorgen dat het lichaam onbelemmerd kan regenereren.
 
De behandeling vindt plaats op de huid. Je kunt je kleren gewoon aanhouden. Je wordt bedekt met een dekentje waarbij alleen het lichaamsdeel dat behandeld wordt ontbloot wordt.
 

Vrij van Pijn

Met het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn kun je pijn en beperkingen achter je laten en liggen een gezond lichaam en het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangt weer binnen handbereik.

Praktijk gegevens

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
085-0027598

Parkeren
Gratis voor de deur

Openbaar vervoer
5 Minuten lopen vanaf station Leiden Lammenschans

Praktijkgegevens

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
085-0027598

Parkeren
Gratis voor de deur

Openbaar vervoer
5 Minuten lopen vanaf station Leiden Lammenschans